IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С бейзболна шапка в супермаркета. Как тайно са се срещали принц Хари и Меган Маркъл?

7 април 2022 15 00

Забавни моменти от началото на връзката им

Снимка: БГНЕС

В ранен етап от връзката си принц Хари и Меган Маркъл искали да запазят романтичните си отношения в тайна, поради което двамата избрали много нетривиални места за срещи.

Преди двойката официално да обяви връзката си, влюбените излизаха около шест месеца. Точно тогава Меган дойде в Лондон от Торонто, за да остане с Хари. Опитваха се да не привличат вниманието към себе си, разказва източник, цитиран от OK Magazine.

За да останат незабелязани, бъдещите херцог и херцогиня на Съсекс решават да проявят креативност, като изберат супермаркет за място за една от първите си срещи. Принц Хари и Меган се престрували, че не се познават, за да се опитат да останат „инкогнито“.

Миналата година в подкаста на Dax Shepard Хари описа как са се движили из супермаркета, изпращайки си съобщения и насочвайки един друг към различни отдели: „Хората ме гледаха странно, идваха и казваха здравей. Изпратих съобщение на Меган: „Това ли ти трябва?“ и тя отговори: „Не, имаш нужда от хартия за печене“. Бях с бейзболна шапка, погледнах към пода и се опитах да остана инкогнито, едва сдържайки смеха.

Също така Хари сподели впечатленията си от живота в Калифорния: „Живеейки тук сега, наистина мога да вдигна глава, раменете ми са изправени. Чувствам се малко по-свободен.", разказва той.

Двамата вече не крият връзката си. Имат син и дъщеря – Арчи и Лилибет и наскоро се заговори, че мислят и за трето дете.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари